Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър 7/8 твЛаура Кьовеши дойде у нас

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твЛаура Кьовеши дойде у нас
Коментари Харесай

Владимир Береану: Кьовеши не може да си позволи да коментира нашите прокурори или съдебната ни система

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

Лаура Кьовеши пристигна у нас с тъкмо избрани задания. Важното при нея е, че когато работи тази работа като прокурор, съблюдава всички правила и има доста сложната дипломатическа задача. 

Това разяснява в ефира на 7/8 тв журналистът Владимир Береану.

Тя в никакъв случай не разяснява случаите, по които работи, колкото и да съм се опитвал да изкопча от нея забавна история. Тя още веднъж ми повтори, че един прокурор в никакъв случай не трябва да разяснява случаите и да показва доказателства преди присъда, тъй като всевъзможни сходни мнения помогат да отбраната, уточни той.

Тази жена не се възползва от това да хвали институцията, в която работи. 91% от делата при нея са с неоправдателни присъди. При нас 0% от делата са с неоправдателни присъди, описа той. 

Такъв човек като нея да го очакваш да пристигна у нас и да разяснява мнението си за нашия основен прокурор, е просто неуместно. Тя, в случай че го направи, ще се държи по един метод, който ние считаме, че е неприемлив, уточни тя. Тя не може да си разреши да разяснява нито нашите прокурори, нито правосъдната ни система, разяснява той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР